Gastro-card

 

Cégünk egyik nem titkolt célja az, hogy visszacsábítsa az éttermekbe azt a középréteget, amely az elmúlt néhány évben fokozatosan eltávolodott a vendéglátás ezen formájától, elsősorban azért, mert nem engedhette meg magának. Pedig vendéglőbe járni nem feltétlenül luxus. A városi kultúra egyik legkellemesebb, legszínesebb találkozóhelye az étterem, ahol akár üzleti tárgyalás, akár baráti társalgás keretében ápolhatja kapcsolatait egy jó ebéd vagy vacsora elfogyasztása közben. Arany vagy Ezüst kártyával a zsebében Ön is részesülhet a kedvezményekben, sőt meghívhatja barátait, üzletfeleit, rokonait egy kellemes, terített asztal melletti beszélgetésre.

Szeretnénk, ha a Gastro-card birtokosai mindennapi életük részeként használnák a kártyát, annak tudatában, hogy 30, illetve 50 százalékos áron juthatnak hozzá az étterem kínálatához. Külön kiemeljük azt is, hogy a Gastrocard felmutatói – legyen az bármilyen színű – nincsenek hátrányban más vendégekkel szemben, nem kapnak kisebb adagot, csak azért, mert kedvezménnyel esznek. Cégünk garanciát vállal arra, hogy a szerződött éttermek a menüsorban feltüntetett ételeket a teljes áron fogyasztó vendégekkel azonos minőségben és a leggondosabb kiszolgálás mellett kapják meg.

Ha lehet, már asztalfoglalásnál jelezze, hogy Gastro-card kártyával rendelkezik, de az étteremben mindenképpen tegye meg rendelés előtt. Amennyiben csak a fizetéskor mutatja fel a kártyát, az étterem jóindulatán múlik, hogy elfogadja-e vagy sem a kedvezményt. Bónuszprogramunk keretében 100 ismert magyar ember – köztük színészek, zenészek – is a kártya büszke tulajdonosai, így könnyen lehet, hogy Bodrogi Gyulával vagy Kamarás Ivánnal is találkozik kedvenc éttermében. Legyen Ön is büszke arra, hogy Gastro-card kártyatulajdonos!

A névre szóló, Gastro-Card kártyákkal jelenleg Budapest több mint 40 vendéglátó egységében ebédelhetnek vagy vacsorázhatnak. Az éttermek köre folyamatosan bővül, az újabb csatlakozókat a www.gastro-card.hu oldalon nyomon követheti.

Asztalfoglalás minden esetben szükséges, és megérkezés után jelezzék, hogy Gastro-cardos vendégek.

 

Kellemes időtöltést és jó étvágyat kíván a Gastro-card csapata