Torkos csütörtök minden nap!

A Gastro-Card segítségével az ország és Budapest legjobb éttermeiben ebédelhet, vacsorázhat 3050% kedvezménnyel!

 

Folyamatosan bővülő étteremlista, már több, mint 40 elfogadó hely!

 

 

 

Vásároljon Gasztro kedvezménykártyát és próbálja ki Budapest legjobb éttermeiben. Az éttermi kedvezményeket nem csak Budapesti éttermekben, hanem már vidéken is felhasználhatja. 

Örömmel tájékoztatjuk kártyatulajdonosainkat, hogy elkezdtük országos hálózatunk kiépítését!
Pécsett már használható a kártyánk. Ha ismernek olyan vidéki éttermet, ahol szívesen használnák a Gastro-card-ot, kérjük írják meg email címünkre (info@gastro-card.hu), hogy igazán az Önök ízlésének megfelelően tudjuk kialakítani országos hálózatunkat. 

Rendeljen egy 4 személyes Arany, vagy 2 személyes Ezüst Gastro-card kártyát a gyors és egyszerű webshopunkban, és akár 72 órán belül kézhez kaphatja névre szóló Gastro-Cardot.

Használja a kártyát 6 hónapig, vagy akár egy teljes évig, korlátozások nélkül.

Étteremlistánkból válassza ki a helyet, ahova menni szeretnél, foglaljon asztalt, jelezze, hogy Gatsro-Card tulajdonos és fizetéskor a kártya bemutatásával, már csupán félárat kell fizetni.

Ajánlja kártyáinkat barátainak, ismerőseinek, hogy minél többen fedezhessék fel a legjobb Budapesti éttermek kedvezményes árait.

Miért a Gastro-Card?

  • Kedvezmélnyesen vacsorázhat párjával, ebédelhet családjával!
  • Jelentős kedvezmények az üzleti vacsorák árából!
  • Felfedezhet új éttermeket, melyeket eddig nem ismert, de lehet a jövőben törzshelyé válnak

A Gastro-card ára egy étkezéssel megtérül, ezen felül fél évig, vagy akár egy teljes évig korlátlanul használható. Nem fogy el, mint egy kuponfüzet!

 

Kellemes időtöltést és jó étvágyat kíván a Gastro-card csapata